ΑρχικήARCHIVE2017Athens Eyes

Athens Eyes

11 σύγχρονοι καλλιτέχνες & φωτογράφοι καταγράφουν το παράδοξο πορτρέτο της Αθήνας

Athens Eyes

Η Αθήνα στη δίνη της παγκόσμιας δημοσιότητας. Τα δύο πρόσωπα της πόλης φωτίζονται και δίνουν μια πρισματική εικόνα που δύσκολα ερμηνεύεται. Το «όμορφο» και το «άσχημο» εναλλάσσονται σε μια αντίφαση που προβληματίζουν την καθημερινή αισθητική. Η φαινομενική χαλαρότητα και ανεμελιά μεταφράζονται σε αυθαιρεσία, η αυθαιρεσία με τη σειρά της δημιουργεί παράδοξες εικόνες που αποτελούν τα πιο διασκεδαστικά θέματα. Καλλιτέχνες με μέσο τη φωτογραφία παρουσιάζουν την δική τους οπτική στην παράδοξη και αναπάντεχη αισθητική μας. Κινούμενη εικόνα και χαρτί δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση, ένα ρεπορτάζ που τονίζει αυτό που προσπερνά αδιάφορα ο θεατής.
Τι αποκρυπτογραφούμε; Τι πετάμε; Τα κρατάμε όλα.

Συμμετέχουν: Δημήτρης Αθανίτης, Γιάννης Γρηγοριάδης, Κωνστάνς Ζαφείρη Inlenso, Γιάννης Ισιδώρου, Νίκος Καπίρης, Νικόλας Καραθανάσης, Λευθέρης Πλακίδας, ?ρης Ρουπίνας, Γιάννης Σινιόρογλου, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Χρυσόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Γεωργακόπουλος

H έκθεση Athens Eyes πραγματοποιείται από το Athens Intersection.
Το Athens Intersection επιμελείται ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, συντονίζει η Φωτεινή Καπίρη, και τη σειρά Performances επιμελείται ο Θάνος Βόβολης.

Συνεργαζόμενος φορέας: CHEAPART

Information

Εγκαίνια: Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 20:00
Διάρκεια: 29 Νοεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου, 2017
Ωράριο: Τετ. - Παρ. 17:00 - 21:00, Σαβ. 13:00 - 16:00

ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΑΡΤΟΥ
Χρυσοσπηλιωτίσσης 3
105 60 Αθήνα

Relevant Tags

Athens Intersection Εκθέσεις

Media Gallery