ΑρχικήARCHIVE1998Ανοιξη 1998

Ανοιξη 1998

Ανοιξη 1998

Aνοιξη 1998. (Φαινόμενα στον χώρο του CHEAPART).
Τέσσερα μεταφυσικά φαινόμενα φέρουν την Aνοιξη 1998.

Οι άγγελοι του Γιώργου Γεωργακόπουλου ανανεωμένοι και πολύχρωμοι πετούν τα ρούχα τους και χοροπηδούν στους λευκούς τοίχους. Παίρνουν φώτα και οστά απο τις δικές μας πρίζες και γίνονται ιδεογράμματα, γράμματα σπουδάγματα φωτεινά.

Τα μαξιλαράκια του Δημήτρη Γεωργακόπουλου μετά την πίεση του Χειμώνα ξεχύνονται ελεύθερα μέσα απο παραλληλόγραμμες τρύπες. Δημιουργούνται έτσι τρισδιάστατα φαινόμενα εικαστικών και πλέον αποκρυσταλλώσεων. Ο επισκέπτης ακουμπά επάνω τους το κουρασμένο βλέμμα του.

Οι αλυσίδες και οι άγκυρες της Ragna Jürgensen παίρνουν διαστάσεις γερμανικές. Δύο απλές δηλαδή και σιωπηλές διαστάσεις κολλημένες προσεκτικά σε μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή κατά τα άλλα κρούστα χρώματος. Πράγμα ανέφικτο που όμως πραγματοποιείται.

Τέλος ο κήπος των χαμένων ζώων του Χρήστου Κεχαγιόγλου ανοίγει τις πύλες του. Θηρία εξαφανισμένα, φανταστικά και ανύπαρκατα ξεπηδούν εξαγριωμένα και αναρτώνται στους τοίχους. ZOO. Ο επισκέπτης αποθανατίζεται ως αιμοσταγής κυνηγός στα νύχια της polaroid. Το cd-rom βρυχάται μέσα απο το κλουβί του μαθήματα καταστρεπτικής ζωολογίας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε. Η ανοιξιάτικη ατραξιόν ανοίγει.

Συμμετέχουν:
Γιώργος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Ragna Jürgensen, Χρήστος Κεχαγιόγλου

Επιμέλεια, διοργάνωση: CHEAPART
Γιώργος Γεωργακόπουλος
Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Information

CHEAPART
Θεμιστοκλέους & Α.Μεταξά 25
Αθήνα 106 81

Εγκαίνια: Τετάρτη 11 Μαρτίου 1998, 20:00
Διάρκεια: 11 - 21.3.1998
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 13:00 - 20:30


Media Gallery